Home   Arkiv November Jungeldyra 2021

November Jungeldyra 2021

November er ferdig og første desember kom med riktig så god vinterstemning! Barna jubler høyt og er ekstra raske å kle seg når de vet det venter snø ute! Snø byr på noe litt annerledes. Det er mye bra opplevelser for barn i snø, så vi setter ekstra stor pris på den når den først kommer i barnehagen.

Fokuset i november har vært rettet mye mot brannvern og Bjørnis. Vi har formidlet brannvern for barna med Bjørnis som pedagogisk verktøy når vi har vært i barnehagen og han har vært med oss på tur.

En annen stor dag for barna i november er Bamsedagen! Når vi retter fokus mot bamsene som barna har og gleder oss over at barna vil dele øyeblikk og historier med oss. Da lager vi tegning og kroner til bamsene, synger for de og har selvfølgelig kake.

Mer om hva vi har gjort i november kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere se bilder fra en innholdsrik og spennende måned: