Home   Arkiv Oktober Jungeldyra 2021

Oktober Jungeldyra 2021

Oktober er ferdig og høsten har virkelig satt inn over oss. Det har blitt kaldere, våtere og mørkere. Høsten er ikke bare kald, våt og dyster. Den er også fargerik, spennende og gøyal. Vi har vært ved kysten og kjent på høstværet, vi har laget flotte høstbilder og hobbyaktiviteter, og det er like fascinerende hver høst hvorfor blader bytter farge og insekter forsvinner.

I oktober har vi jobbet mye med det å hjelpe andre i andre land gjennom pedagogisk opplegg som Papaya fuglen, FN dagen og Solsikkefesten. Vi har snakket om hvordan andre har det, hva de trenger og hva vi kan gjøre for at andre får det bedre. Vi har hatt aktiviteter med følelser; at det er lov å ha både vanskelige og gode følelser og at det er viktig å være der for alle, både store og små.

Mer om hva vi har gjort i oktober kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere se mange flotte bilder fra en innholdsrik måned:

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: