Home   Arkiv Oktober Småkryp 2021

Oktober Småkryp 2021

Oktober er over med både solsikkefest, FN feiring, fine turer i nærmiljøet, prosjekt med Hakkebakkeskogen, hobbyaktiviteter og gode samtaler med dere foresatte. Vi er godt i gang med november med spennende aktiviteter og nye minner fra barnehagehverdagen skal skapes.

Småkryp har i løpet av oktober vært igjennom en ny dose timer med hobby, realfag, språk og musikk samt eventyrstund. Vi er midt i tiden med et hovedfokus på Hakkebakkeskogen som går over tre måneder. Småkryp har gjennom måneden opplevd å få være i rolle som Klatremus og Mikkel rev, i tillegg har vi sunget og spilt sangene i eventyret.

Mer om hva vi har gjort i oktober kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere se bilder fra oktober:

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: