Home   Arkiv September Jungeldyra 2021

September Jungeldyra 2021

Nok en måned er ferdig og vi kan si takk til årets første høst måned. Vi har vært heldig med været og fått sommerlige dager innimellom. Vi har hatt mye gøye og spennende aktiviteter i september gjennom forskjellige temaer.
Noen viktige temaer i september har vært innhøsting og tunga som en sans. Vi har høstet inn og smakt på forskjellige goder fra naturen. Vi har reist til Stølsvika og høstet mini plommer, pærer og laget eplesaft fra epler som vi henta i Snehvit. Vi har tatt opp poteter fra hagen, dette er alltid veldig spennende og skjer med stort engasjement. Potetene blir brukt til matlaging. Vi har også funnet kjempe masse bjørnebær, til alle barnas store glede. Har de vært røde rundt munn og fingre er det mest sannsynlig derfor 😉

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: