Home   Arkiv August 2021 Jungeldyra

August 2021 Jungeldyra

Endelig ble det august, starten på et nytt barnehageår og gjensyn med alle de flotte barna deres! Det er godt med sommerferie. Dette byr på sol, bading og lek med andre enn de vi til vanlig ser i barnehagen. Det er alltid noe spesielt med den første uka når barnehagen starter opp igjen. Noen barn kommer trippene litt usikre, mens andre kommer løpende med et stort smil og får ikke entret barnehagen raskt nok. Og denne august har ikke vært noe annerledes!
Vi har brukt mye tid på å snakke om vennskap, hvordan være gode venner og vi har bygd relasjoner gjennom masse lek og moro 🙂

Mer om hva som har skjedd på Jungedyra i august kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere se bilder fra en innholdsrik og trivelig august i barnehagen: