Home   Arkiv Januar 2021 Jungeldyra

Januar 2021 Jungeldyra

Januar med sin bitende kulde og snøfylte dager er over og vi går inn mot februar med karneval, fastelavn og andre måned i året. Først vil vi fortelle litt om alt det gøye vi har opplevd med barna deres:

Vinter har vært tema i januar, og heldige som vi har vært, har det vært vinter hele januar! Kaldt og snø, mest gledelig over snøen kanskje. Vi har bygd snømenn, noen barn imponerte virkelig med stå på vilje der. Når ballene de rullet ble større og større, ble det veldig tungt, men nektet å gi seg. Det skulle bli en STOR snømann, og det ble det.

Mer om hva som har skjedd på Jungeldyra i januar kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere se mange flotte bilder fra måneden: