Home   Arkiv Aquakids med førskolebarna

Aquakids med førskolebarna

Endelig kom dagen da årets førskolebarn skulle starte på Aquakids i Frolandia 🙂 Denne dagen har de gledet seg til i et år nå. Aquakids er svømmetrening for barnehagebarn og vi er så heldige å få være med i år også.

Svømmetreningen er en nasjonal satsning slik at barna får bedre svømmeferdigheter og blir trygge i vann.

Hver fredag reiser vi med Jungelbussen til Frolandia. Barna storkoser seg i bassenget og vi ser en enorm fremgang bare på få ganger. Barna har mestringsfølelse og viser trygghet i vannet. Det er en svært dyktig svømmetrener som lærer barna å bli god venn med vannet.

Svømmetreningen varer til og med fredag 6. november.

Her kan dere se noen bilder fra Frolandia:

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: