Home   Om barnehagen

Om barnehagen

Springkleiv barnehage er en koselig, sentrumsnær barnehage med 18 plasser for barn i alderen 3-6 år og 12 plasser for barn i alderen 0-3 år. Vår barnehage tilbyr kjærlighet og omsorg for deres barn; der friluft, lek, humor, musikk/dans og kos står i sentrum.

Vi har et fint uteområde og mange muligheter til flotte turer i nærmiljøet. Barnehagen har egen minibuss, og benytter denne ofte for å utforske nye områder når vi er på utflukter.

Springkleiv har fra 2016 blitt en realfagsbarnehage. Arendal kommune skal være med i et realfagskommuneprosjekt og vi og et knippe andre private barnehager skal være med. Norge er et av de landene som er dårligst innenfor realfag. For å øke kompetansen på realfag må vi bli mer bevisst i jobben vi gjør og dette bør startes i barnehagealder. Vi skal øke barn og unges læring og motivasjon i matematikk og naturfag. Vil du vite mer om hva en realfagskommune er så kan du klikke deg inn på linken: https://www.udir.no/kvalitet-og-kompetanse/nasjonale-satsinger/realfagsstrategien/rammeverk/realfagskommuner-med-barnehager-og-skoler/

Følg denne linken for å lese mer om Springkleiv barnehages plan for realfag i barnehagen, PLAN FOR REALFAG Sprinkleiv 2016

Barnehagen har åpent mandag til fredag fra kl 07.00 – 16.30

Vårt program og aktiviteter er formalisert gjennom årsplan, https://springkleivbarnehage.no/?page_id=40

Ta gjerne kontakt for mer informasjon eller for å avtale et besøk. Vi viser deg gjerne rundt i barnehagens inne- og uteområde. Barna er det kjæreste man har, og det er viktig å føle seg overbevist om å velge den rette plassen.

Lykke til med valget 🙂