Home   Arkiv Desember Jungeldyra 2021

Desember Jungeldyra 2021

Siste måned for barnehageåret 2021 er ferdiggjort! Vi avsluttet desember litt annerledes en ønskelig, på gult nivå og restriksjoner. Desember har allikevel vært en svært innholdsrik og gøy måned for store og små på Jungeldyra! Vi har vært heldig med været og snø hele desember, og nå håper vi bare det varer fram til julaften.

Vi har bakt pepperkaker flere ganger med barna, det blir fort litt mye gris og mel overalt, men hva gjør vel det? Kakene blir kjempegode og barna storkoser seg! Vi har jobbet mye med julehobby, og spesielt har det vært når barna har fått beskjed om at det skal pakkes inn og gis til mamma og pappa! De ville helst gi det med en gang, eller pakke den opp selv. Stort er det og stort vil det alltid være, kjærligheten fra barna!

Mer om hva vi har gjort på Jungeldyr i desember kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere kose dere med mange flotte bilder fra desember: