Home   Arkiv Desember Småkryp 2021

Desember Småkryp 2021

Det lyser i stille grender av tindrande ljos ikveld. Ja så er det endelig jul, og desember har bydd på julestemning med julebakst, juleverksted, julemat, julegrøt, julebord, jule-eventyr og julesang. Til tider har det vært mye snø, og rampenissen har vi også sett til. Vi har inntrykk av at han har ført til både undring og latter.

Vi har hatt bursdag og Luciafeiring, samt kalendersamlinger med en heldig vinner hver eneste dag. Nå er det fjerde lyset tent, det siste adventsverset er sunget og vi kan se tilbake på en måned med mye kos.

Mer om det vi har gjort i desember kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere se bilder fra en koselig desember måned:

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: