Home   Arkiv September 2021 småkryp

September 2021 småkryp

Da var nok en måned over, og vi har fått rukket å gjennomføre mange aktiviteter 🙂
Vi har vært på tur til Kilden teaterhus og sett på teater, toppen av glassheisen og sett utsikten over Arendal, turene har også gått til kuben hvor vi har lekt i sandhaugen og slengtau, vi har også trasket rundt på stiene inni skogsterrenget. Høsten har bydd på bjørnebær, så disse har vi plukket og spist en del av i jungelskogen, gått rundt vannet ved sykehuset og bomuldsfabriken. Togtur til Nelaug har vi også vært på og sett nye plasser. Gjennom tre måneder har vi Hakkebakkeskogen som tema, og barna har fått lage noen av figurene ved bruk av papptallerkner, maling og limt på øyne.

Dere kan lese mer om september i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere se bilder fra september:

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: