Home   Arkiv Juni og juli 2021 Jungeldyra

Juni og juli 2021 Jungeldyra

Tenk at nå er enda et barnehage år over. Vi må si hadet bra til noen førskolebarn som skal skape nye opplevelser på skolen, det er alltid like vemodig og rart. Alle uker og måneder i barnehage er fult av gøye og lærerike opplevelser for barn, men siste måned er det kanskje litt ekstra viktig å slippe seg løs med spontane eventyr og være litt impulsiv. Kommer det for eksempel en voksen med en bøtte med vann og kaster på en voksen, ja da er det bare å dele ut vann til resten, store som små og rope høyt, VANNKRIG! Det har selvfølgelig også vært planlagte aktiviteter med barna, mye gode samlinger og aktiviteter.

Vi har lært om kong Christian Kvart som kom fra Danmark for å grave etter gull på 1600 tallet. Dette var en historie som barna synes var veldig moro, vi reiste ut på tuppen av Hisøya for å se hvor han seilte inn med skipene sine og vi gravde etter gull. Gleden var stor når vi hadde med oss metalldetektor og endelig fant litt gull. Når da et barn sier: «Den kongen må være dårlig til å lete, for vi fant det jo!» Humret vi voksne litt ekstra. Heldigvis tar fremdeles kjøpmannen på Rema 1000 Myrene i mot gull, så derfor ble det is og kjeks på alle sammen den dagen.

Vi møtte en marinebiolog på Hove. Først gikk vi rundt i vannet og fisket etter dyreliv. Fant mye flott, store eremitkreps, maneter, krabber og muslinger. Vi snakket litt om det forskjellige og de barna som ville kunne bade. En fin dag! Sommerfesten den 17/6 ble dessverre uten foreldre, som så mye annet i koronatiden. Det ble allikevel en gøy dag for barna. Pølser, saft, muffins og is ble spist. Og køen på hoppeslottet og ansiktmaske-salongen var stor.

Med det vil vi takke for et kjempe flott barnehageår, sende hell og lykke til førskolebarna og ønske alle en fantastisk god sommer!

Hilsen Jungeldyra!