Home   Arkiv Juni og juli 2021 Småkryp

Juni og juli 2021 Småkryp

Tenk at vi alt er kommet til siste måneden i barnehagen dette barnehageåret. Noen av Småkrypa skal bli Jungeldyr til høsten og de gleder seg naturlig nok til det, mens nye barn står spent og venter på å bli en del av vår fantastiske gjeng.

Denne måneden har virkelig flydd av sted. Vi har laget oss mange flotte nye minner, blant annet fra da vi var på skattejakt på Hisøya. Vi fant et skattekart og bega oss ut på jakten etter gullet fra Kong Christian Kvart. Etter mye let og graving fant vi skatten som bestod av gull og edelstener.

Vi har lagt oss på bryggekanten og sett på alle fiskene og manetene som bor i vannet, veldig moro å se de svømme rundt omkring mellom båtene. Klarer vi å telle alle fiskene? «1, 2, 3, 4, 5 woow, mange fisk!!»

I samling har vi hatt fortellingen om «Geitekillingen som kunne telle til ti», noe som falt i smak hos Småkrypene. Vi hører stadig de går rundt og teller mens de leker, på skattejakten og fiskene. Til mange av dyrene i fortellingen er det et rim fra månedens sang «Gåtevise». Det å leke med rim og regler, leke med språket synes barn (og voksne) er artig. «Hvem har pels så fin og så bløt og går på jakt om natten og liker melk og honning og grøt? Jo- det er ……»

Vi hadde sommerfest med brask og bram som seg hør og bør. Her hadde vi ballongdyr, manikyrsalong, ansiktsmaling, hoppeslott og dans. Små og store storkoste seg. Vi koste oss med pølser, is og kake! Sola skinte om kapp med de glade barna, virkelig en magisk dag.

Vi vil ønske dere alle en riktig flott sommer, måtte den bli fylt med glede, ro, undring og gode minner. Vi gleder oss til å se dere igjen i august.

Utallige sommerklemmer fra gjengen på Småkryp.