Home   Arkiv Mai 2021 Jungeldyra

Mai 2021 Jungeldyra

Siste vårmåned er over og vi har gått over i første sommermåned, men også siste måned for barnehageåret 2020/2021. Vi har gjort mye forskjellig, delte på en måte måneden i to, der første halvdel jobbet vi mest med 17. mai, nasjonaldagen vår. Det var hobby, vi lærte sanger, marsjerte, hadde teater for barna hvordan det var å være eid av et annet land og selvfølgelig markerte vi nasjonaldagen i barnehagen. Det har også vært 4 små rosaruss løpende rundt for å feire sin siste periode i barnehagen. Det har vært ekstra gøy å kunne dele ut russekort når vi har vært på tur eller til venner i barnehagen. Den 26. mai sov førskolebarna i barnehagen. Trengte ikke å minne de på at det nærmet seg, for de hadde nedtelling de siste 10 dagene. Det ble en kjempesuksess å sove i barnehagen for alle fire. Vi hadde skattejakt med eventyr fra Kaptein Krok, natursti, pizza og rosesermoni.

Mer om hva som har skjedd på Jungeldyra i mai, kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden.

Her kan dere kose dere med bilder fra en flott mai måned på Jungeldyra.