Home   Arkiv Mai 2021 Småkryp

Mai 2021 Småkryp

Mai måned har vært en innholdsrik og flott måned. Det ble nok et år med en annerledes 17.mai feiring, men i barnehagen har vi øvd mye på 17.mai sangene, gått i tog og spist is. Så feiring fikk vi kohortvis. Barna har i hobby laget flott kunstverk i det norske flaggets farger- rødt, hvitt og blått. Her har de prøvd seg med ulike maleredskaper, som en oppklippet dorull, hendene våre og svamp.

Vi har vært Småkrypforskere- her har vi funnet frem terrarier og forstørrelsesglass og lett både i hagen, Jungelstien og på turene våre etter insekter og andre småkryp. Meitemarken og munkelusen/skrukketroll er nok de småkrypene som barna synes var mest spennende. Jungeldyra fant tusenbein som vi fikk utforske og vi kunne se beina dens med et forstørrelsesglass. Har den virkelig tusen bein? Det var riktignok vanskelig å telle alle, men vi ble enige om at den hadde kjempemange! Vi snakket om hvordan disse er med på å gjøre jorden flott og hvor viktig disse små er for oss i naturen, at vi må passe på dem og legge de tilbake i jorden etter vi har undersøkt dem.

Mer om hva som har skjedd på Småkryp i mai, kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden.

Her kan dere kose dere med bilder fra en flott mai måned på Småkryp.