Home   Arkiv April 2021 Jungeldyra

April 2021 Jungeldyra

Våren har for alvor gjort innrykk og noen dager har det vært sommer i sola. Og vi elsker det! Vi har løpt rundt i t-skjorte og lekt, sett under steiner for å hilse på vårens første insekter og plukket blomster til både lek og til mor og far.

Vi har lest eventyr på tur og i hagen flere ganger, det har gått i Bukkene bruse som begynner på skolen og Gruffalo og musa. Veldig spennende eventyr som barna vil høre om og om igjen. Realfag har vi snakket om menneskets livssyklus. Ikke så lett å forstå for alle det med alder, men noen er gamle, noen er steingamle og noen er gamle som bestefar hvis du spør barn. Og det er helt greit. Vi har snakket om når vi begynner med de forskjellige tingene i livet som skole, jobb, kanskje få barn og slutte å jobbe. Vi har da også dratt inn hvordan vi alle er forskjellige, går forskjellige veier, og at det er greit og være forskjellig.

Mer om hva som har skjedd på Jungeldyr i april, kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden.

Her kan dere kose dere med bilder fra en flott april måned på Jungeldyra 🙂