Home   Arkiv April 2021 Småkryp

April 2021 Småkryp

Våren er her og vi har hatt noen fine uker med strålende sol. Det har vært kjølige morgener, og varme dager, akkurat slik våren pleier å være. Så vi starter dagen med dress og ull, for så å kle av midt på dagen før dressen må på igjen på ettermiddagen.

Denne måneden har vi storkost oss ute i sola og danset våren inn med «Våt samba». Vi har hørt eventyret om «Gruffalo» ute i hagen, spilt med triangel og laget flotte vårbilder i hobby. Vi har hørt om menneskets livssyklus, baby– barn– ungdom– voksen– gammel, og barna er veldig opptatte av det de kjenner best som er baby og mamma/pappa.

Vi fikk oss en herlig fergetur til Hisøy med Kolbjørn, her lekte vi på lekeplassen og koste oss hele dagen på tur.

Mer om hva som har skjedd i april på Småkryp, kan dere lese om i månedsbrevet her på hjemmesiden 🙂

Her kan dere kose dere med masse flotte bilder for april.