Home   Arkiv Februar 2021 Småkryp

Februar 2021 Småkryp

Denne måneden har vi  markert samenes nasjonaldag. Vi  smakte på Bidos, en samisk rett med reinsdyrkjøtt og grønnsaker. Vi danset til samisk musikk, hørte et samisk eventyr og så på det samiske flagget og snakket om symbolikken i fargene.

Den 12.februar hadde vi trippelfest i barnehagen. Denne dagen var det fastelavnsmarkering, karneval og bursdag. Barnehagen var pyntet med rødløper og ballonger, partymusikk spiltes og det var hæla i taket. For en fantastisk fest!

Februar har vært en svært innholdsrik og trivelig måned og mer om hva vi har gjort kan dere lese om i månedsbrevet som blir lagt ut i løpet av uken 🙂

Her kan dere kose dere med mange flotte bilder fra februar måned sammen med de skjønne små fra Småkryp 🙂