Home   Arkiv September avd. Jungeldyra

September avd. Jungeldyra

Første høst måned er over og vi har vært igjennom en måned som virkelig reflekterer en god høstmåned.

Det har vært mye bra innhøsting og bruk av råvarer. Vi har opplevd storm med kraftige vindkast og vi har gått på skogsturer og filosofert over gule og røde blader på trærne. Det har vært en måned med mye bra aktivitet i barnehagen for store og små, under kan du lese litt om hva vi har gjort.

Vi reiste tidlig i måneden på tur til Snehvit barnehage og plukket med oss masse flotte epler. Vi reiste så videre med Jungelbussen til Stølsvika og delte eplene og lagde eplesaft. Barna synes det var litt rart først når det var varmt, men når det ble kaldere var det veldig godt ble vi enige om.

Vi høstet også inn poteter og gulerøtter fra hagen i barnehagen. I år ble det en meget bra innhøsting, mye fine store poteter og veldig friske gulerøtter.

Mer om hva vi har gjort i september kan dere lese i månedsbrevet her på hjemmesiden vår 🙂

Her kan dere se mange flotte bilder fra september måned: