Home   Arkiv Settepoteter

Settepoteter

Denne uken har vi satt poteter i jorden i barnehagen, og barna har vært flinke gartnere. De synes nok det er litt underlig at man kan sette gamle og litt slitne poteter i jorden, og etter noen uker så kommer det nytt liv med mange nye babypoteter under jorda. Og det er ikke alltid like lett å la potetene få ligge urørt gjennom hele våren og sommeren. Mange nysgjerrige barn som lurer på hvordan det går. Det blir uansett spennende å se hvordan avlingen blir i år og hva vi skal lage av potetene til høsten.

Bilder: