Home   Arkiv Fuktig tur til Bjørnebo

Fuktig tur til Bjørnebo

Det har vært en fuktig uke med masse nedbør, og vi har vært på tur til Bjørnebo med Jungeldyra. Og det er lett å tenke at det hadde vært så mye bedre med sol og varme. Men slik tenker heldigvis sjeldent barn, i alle fall så lenge de har tette klær så de holder seg tørre. Turen til Bjørnebo var intet unntak og barna storkoste seg i regnet og alle vannpyttene som var der….og det var noen stykker. Barna fikk trent på balanse ved å skli på en platting og balansegang på en stokk over en vannpytt. Hopping over en vannpytt var også gøy, selv om det var mange som nok ikke ønsket å hoppe helt over, men helst lande med et plask midt i pytten.

En super dag…og det blir ikke særlig koseligere da, når man kan sitte sammen å spise lunsj under en tett presenning 🙂