Home   Arkiv Svømmetrening

Svømmetrening

Hver fredag er det spente førskolebarn som gleder seg litt ekstra til å gå i Springkleiv barnehage. Jungelbussen kjører av gårde tidlig på morgenen, for i høst deltar barna på AquaKids svømmetrening i Frolandia. Der får de hjelp av flinke instruktører, og mange lærer seg til og med å svømme godt på egenhånd. Det blir også tid til lek i vannskliene, og det er så fint å se på utviklingen til barna og hvor trygge alle sammen har blitt på de gangene vi har vært i bassenget.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.