Home   Arkiv Flerkulturelt arbeid i Springkleiv barnehage

Flerkulturelt arbeid i Springkleiv barnehage

Å ha flere kulturer representert i barnegruppen er for oss en stor glede men kan også by på utfordringer i hverdagen. Vi må ha et godt foreldresamarbeid og et personell som ser muligheter i mangfoldet av personligheter, kulturer og nasjoner.
Det er viktig at barnehagen har en plan for hvordan vi ønsker å tilrettelegge for språkopplæring hos barn med annet morsmål. Voksne må legge opp til en språkstimulerende hverdag, vi må være kompetente og nyskapende.
Veilederen skal hjelpe til at minoritetsspråklige barn i vår barnehage får et best mulig….[klikk her for å lese hele saken]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.