Home   Arkiv Godhet på Granestua

Godhet på Granestua

I dag har vi vært på utflukt til Granestua med Jungelbussen, og vi har kost oss i det fine været. I samlingsstunden fortalte en av de voksne at han hadde vært i Spania i forrige uke, og der hadde han møtt en rar fugl. En papegøye som kunne snakke. Og det var ikke en hvilken som helst papegøye, men selveste Papayafuglen. Den fortalte at den hadde vært i Springkleiv før, og at han gjerne ville sende med en hilsen tilbake til Norge. Fuglen hadde nemlig fått marshmallows av en snill mann i gave. Disse tok han med hjem til papaya-babyene hjemme og de fikk smake. Men det var ikke så greit, for det satt seg fast i nebbet, og dessuten var de redde for å få hull i nebbene sine…..for de hadde ikke tannbørste akkurat. Og tannle…..eller nebblege hadde de heller ikke i Spania. Derfor var det greit å sende med som gave til barna i Springkleiv. Og vi koste oss med grilla marshmallows på bålet som dessert etter lunsj.

Som takk for hjelpen, lagde vi et superfint fuglerede av kunstig snø som papayafuglen kunne bruke når den kom til Norge neste gang. Vi farget det rødt og pyntet med glitter og fargede fjær. I tillegg så lagde vi naturkunst på trærne. Vi blandet vår egen deig og laget ansikter, så Papayafuglen skal føle seg trygg når den kommer på besøk. Vi var også enige om at vi skulle hjelpe hverandre så alle barna skulle føle seg trygge. Akkurat som vi gjør når vi sender penger til fadderbarnet vårt i Nicaragua.